شناسهٔ خبر: 203105 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تیغ‌زنی و تسطیح ۴۶۰ کیلومتر مسیر زائران پیاده در تربت‌حیدریه

بهسازی راههای تربت حیدریه رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تربت‌حیدریه گفت: در مردادماه سال ۱۴۰۴ بیش از ۴۶۰ کیلومتر از مسیرهای پرتردد زائران پیاده در محور تربت‌حیدریه – مشهد توسط راهداران تیغ‌زنی و تسطیح شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، علی‌اصغر کرباسی اظهار کرد: این اقدام با هدف رفع ناهمواری‌ها و ارتقای ایمنی و راحتی زائران پیاده انجام شد و در کنار آن، لکه‌گیری هندسی و آسفالت ۷ کیلومتر از محور تربت‌حیدریه – مشهد و یک کیلومتر از محور تربت‌حیدریه – زاوه نیز صورت گرفت.

وی افزود: در همین مدت، عملیات متعددی شامل زیرسازی راه روستایی دارویه به طول هزار و ۲۰۰ متر، آسفالت دو طرف پل باکسی محور روستایی پنگی، ترانشه‌برداری محور رزگ، اتمام احداث پارکینگ در محور تربت‌حیدریه – رشتخوار، بهسازی رمپ خروجی محور رشتخوار به کمربندی، و تعریض چند محور از جمله بایگ و کمربندی تربت‌حیدریه انجام شد.

کرباسی ادامه داد: لکه‌گیری ۵ هزار مترمربع از راه‌ها، شانه‌سازی ۶ کیلومتر، نصب و مرمت ۲۵۰ شاخه گاردریل، تهیه و رنگ‌آمیزی ۲۱۰ تابلو، رنگ‌آمیزی سرعتکاه‌ها در سطح ۷۰ مترمربع، جمع‌آوری ۵۳ تابلو غیرمجاز و جلوگیری از ۱۵ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز نیز بخشی از اقدامات راهداری در مردادماه بوده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تربت‌حیدریه خاطرنشان کرد: در حوزه ایمنی تردد، ۴۲۰ مورد گشت مشترک با پلیس راه برای کنترل ناوگان عمومی انجام شد که در نتیجه آن تخلفات ۶۳ دستگاه شناسایی و رسیدگی شد.

وی گفت: با توجه به افزایش تقاضای سفر در ایام پایانی ماه صفر، از حداکثر ظرفیت شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی استفاده شد و طی روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد، ۲۴۵ دستگاه ناوگان مسافربری ۴ هزار و ۵۱۰ زائر و مسافر را از مبدأ تربت‌حیدریه به مقصد مشهد جابه‌جا کردند. 

کرباسی از همکاری فرمانداری، شهرداری، پلیس راه و فعالان بخش حمل‌ونقل عمومی در این زمینه قدردانی کرد.
تربت حیدریه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب مشهد مقدس مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.